Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Dobrodošli na sajt Boilieroller.rs. Boilieroller.rs vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge Boilieroller.rs. Korišćenjem bilo kog dela portala, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Boilieroller.rs može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.

OPŠTI USLOVI POSLOVANJA

Opšti uslovi poslovanja internet prodavnice Boilieroller.rs sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošaca i medunarodnim kodeksima za e-poslovanje.

U nešem web prodavnici možete kupovati bez registracije!
Roba se isporučuje na teritoriji Srbije.
Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje internet shopa Boilieroller.rs, prava korisnika, i poslovni odnos izmedu ponuđača i kupca.

Sve informacije vezane uz transakcije kupac - prodavnica boilieroller.rs, smatraju se poslovnom tajnom, i prema njima se treba ophoditi skladno zakonskim propisima Republike Srbije.

Boilieroller.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

DOSTUPNOST INFORMACIJA

Ponuđač se obavezuje, da će kupcu uvek osigurati sledeće informacije:
1. podatke o preduzeću (ime i sedište preduzeća, PIB i matični broj)
2. kontakt adrese, koje omogućavaju brzu i efikasnu komunikaciju (e-mail, telefon)
3. bitne karakteristike robe tj. usluge (uključujući post-prodajne usluge i garancije)
4. dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili usluga, koja je u ponudi na internet stranici, trebalo bi da bude dobavljiva u razumnom roku)
5. uslove dostave proizvoda ili izvršenje usluga (način, mesto i rok dostave)
6. sve cene moraju biti jasno i nedvosmisleno određene i vidljivo prikazane, sa informacijama o tome da li su uključeni porezi i troškovi prevoza
7. način plaćanja i dostave
8. rok, u kojem je moguće odustati od ugovora i uslovi za odustajanje, pored toga i to, koliko kupca košta vraćanje proizvoda
9. kod pritužbi mora biti objašnjen postupak, uključujući sve kontaktne podatke

NAČIN PLAĆANJA

U webshopu boilieroller.rs, ponuđač omogućava sledeće načine plaćanja:
- po preuzimanju za fizička lica
- nalogom za plaćanje na račun (po ponudi-predračunu)
Plaćanje platnom tj. kreditnom karticom trenutno nije moguće.

Narudžbina je u elektronskom obliku spremljena na računaru ponuđača i kupcu dostupna 24 sata na dan.

CENE

Sve cene su sa već obračunatim PDV-om (PDV 20%) i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju. Cene koje vidite na našim stranicama su konačne! Cene vrede u trenutku predaje narudžbine i u slučaju plaćanja gore navedenim načinima plaćanja, pod gore navedenim uslovima. Boilieroller.rs garantuje da će cena proizvoda koja je važila u trenutku zaključivanja porudžbine ostati nepromenjena do trenutka preuzimanja pošiljke.

Troškovi dostave na adresu nisu uračunati u cenu proizvoda.

GARANCIJA KVALITETA

Artikli imaju garanciju, ako je tako navedeno u garantnom listu. Rokovi važenja garancije su navedeni na garantnom listu ili na računu. Informacija o garanciji je takođe istaknuta na strani gdje je artikal predstavljen. Ako nema informacije o garanciji, artikal nema garanciju ili taj podatak u tom trenutku nije poznat. U krajnjem slučaju, kupac može obavestiti ponuđača, koji će osigurati ažurnu informaciju.

POSTUPAK KUPOVINE

Nakon predaje narudžbine, kupac prima obaveštenje telefonski ili putem elektronske pošte, da je narudžbina primljena. Kupcu su detaljni podaci o sadržaju narudžbine uvek dostupni na internet stranici ponuđača.

IZUZIMANJE ODGOVORNOSTI

Ponuđač se po svojim najboljim mogućnostima trudi da osigura ažurnost i pravilnost podataka, objavljenih na njegovim stranama. Usprkos tome može se dogoditi da se svojstva proizvoda, njihova dobavljivost promeni tako brzo, da ponuđač ne uspe ispraviti podatke na internet stranicama. U tom slučaju ponuđač je dužan da obavesti kupca o promenama i omogući mu odustajanje od narudžbine ili zamenu narudžbine. Sve fotografije proizvoda su simbolične i zbog toga postoji mogućnost da se slika razlikuje od samog proizvoda.

REKLAMACIJA I POVRAĆAJ ROBE

PRAVO NA ODUSTAJANJE OD KUPOVINE, VRAĆANJE ROBE

Kupac ima pravo, da u roku od petnaest (15) dana po prijemu robe, kupljenu robu vrati bez odštete. Kupac je dužan da snosi troškove, koji nastaju pri vraćanju robe (troškovi dostave).
Robu je potrebno u odgovarajućoj ambalaži poslati na adresu: Quick doo, Petefi Šandora 46, 24410 Horgoš, Srbija. Proizvodi moraju biti nekorišćeni, u originalnoj ambalaži. Mora biti priložen originalni račun s dopisom o količini vraćene robe i transakcijski račun pošiljaoca (broj bankovnog računa, i naziv banke) da se može izvršiti povraćaj sredstava.
Ponuđač vraća ukupan iznos bez troškova dostave najkasnije u roku od 15 dana od primanja robe. Ponuđač nije dužan primiti pošiljku s otkupninom ili pošiljke, koje ne odgovaraju njegovim opštim uslovima poslovanja.

PRITUŽBE I SPOROVI

Ponuđač poštuje važeće zakonodavstvo o zaštiti potrošača. Ponuđač je dužan da uspostavi efikasan sistem obrade pritužbi. Kupac se može u slučaju pritužbe obratiti ponuđaču telefonom ili preko elektronske pošte. Postupak za predaju pritužbi moguć je preko elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pismeno na adresu preduzeća. Ponuđač će u roku od pet radnih dana potvrditi, da je primio pritužbu i obavestiti kupca o toku obrade iste. Ponuđač je svestan, da je bitna karakteristika potrošačkog spora, barem, što se tiče sudskog postupka, njegov odnos između ekonomske vrednosti zahteva i troškova, koji nastaju kod rešavanja samog spora. To je takođe glavna prepreka, da potrošač ne pokrene spor kod suda. Zato se ponuđač trudi, da po svojim najboljim mogućnostima, sve sporove reši sporazumno.

VEZE KA DRUGIM WEB LOKACIJAMA

Veze na ovoj lokaciji ka lokacijama samostalnih proizvođača su obezbeđene isključivo da bi vam olakšale rad. Ako budete koristili ove veze, napustićete ovu lokaciju. Boilieroller.rs nije pregledao sve ove lokacije samostalnih proizvođača i ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koju od ovih lokacija ili njihov sadržaj. Samim tim, ne podržavamo i ne dajemo nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem. Ako odlučite da pristupite nekoj od Web lokacija samostalnih proizvođača koje su povezane sa ovom lokacijom, to radite isključivo na sopstveni rizik.

KONTAKT

Ako želite da uspostavite kontakt sa nama, molim Vas pošaljite nam e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., alternativno, možete nas pozvati na broj +381(0)24793541, +381(0)638522438 ili pisati na adresu: Petefi Šandora 46, 24410 Horgoš, Srbija.

Quick Doo

Šandora Petefija 46., 24410 Horgoš, Srbija
Tel.: +381(0)24793541
Mob.: +381(0)638522438
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.