Isporuka

Robu naručenu u Internet shopu "Boilieroller.rs" isporučujemo kurirskom dostavom ili možete ga lično preuzeti u našem maloprodajnom objektu u Horgošu. Pretežno transport obavljamo preko kurirskih službi Bex ili Post express, ali postoji mogućnost da na vaš zahtev šaljemo kurirskom službom koju vi odaberete. Cena usluge dostave je prema važećim cenovnicima kurirskih službi, koje možete pronaći na njihovim sajtovima. Za robu kupljenu u Internet shopu "Boilieroller.rs" predviđeni rok dostave je do 5 dana, zbog posebnih okolnosti i duže o čemu će Kupac biti blagovremeno obavešten. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda  ili državnih praznika. U slučaju, da robu ne primite u predvidjenom roku, obavestite nas telefonom: 063/85-22-438 ili e-mailom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Proizvodi će biti zapakovani tako da uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu da se oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda da proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije  preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu ili dostavnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
Napominjemo da se težina paketa odnosi na težinu spakovanog proizvoda.

Quick Doo

Šandora Petefija 46., 24410 Horgoš, Srbija
Tel.: +381(0)24793541
Mob.: +381(0)638522438
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.